Sentään jotain olen saanut aikaiseksi tälläkin saralla.. Nämä setit tulevat myyntiin. Kuvat on aika huonoja, koska uudempi kamera on reissussa ja kuvat nappasin äkkiä vain vanhalla kameralla. Mikäli nämä ei nyt aivan heti mene kaupaksi, niin otan parempia kuvia myöhemmin.

 

 

Tämän turkoosin setin kaulakorun pituus on 104cm ja rannekoru on n.18cm, lisäksi setissä roikkuvat korvakorut. Materiaaleina lasihelmiä, Swarovskin kristalleja, sekä hopeoituja korunosia. Tästä setistä löytyy parempiakin kuvia blogista, aikani tätä pidin varattuna itselleni, mutta koska näitä koruja alkaa olla jo itsellä aika paljon, niin päädyin tämänkin myymään settinä pois ettei jää käyttämättömäksi..

 

 

 

Seuraavassa limen värisessä setissä kaulakoru on 65cm ja rannekoru 20cm. Tässäkin materiaaleina hopeoituja osia, lasihelmiä, sekä Swarovskin kristalleja.

 

 

 

Kolmas setti on melkein samanlainen kuin aiemmin itselleni tekemä. Kaulakorun pituus on vain hieman lyhempi, 52cm ja rannekoru on 19cm.

 

 

 

Neljäs setti on tehty hopeoidusta papuketjusta, kivihelmestä, sekä puuhelmistä. Kaulakorun pituus on 66cm.

 

 

Hintoja saa selville kysymällä ja mitat ovat "noin mittoja", koska mittaamisen voi suorittaa vähän eri kohdista. Myös parempia kuvia saa sähköpostin kautta kysymällä.

Nyt taas muut tärkeämmät hommat kutsuvat ja korujen teko jää pienelle tauolle.. Ehkä. :) HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ!!