Täältä löytyy lähinnä tekemiäni täytekakkuja, osa paremmin onnistuneita kuin toiset. No pääasia, että virheistä oppii. :)

     

Tästä ensimmäisestä tämä "kakku-hullutus" sai alkunsa vuonna 2000, lakkiaiskakuista toinen. Seuraava kuvattu on sitten tyttösen 1v. kakku ja seuraava 2v. kakku.

 

     

Prinsessakakku ties mihin kissanristiäisiin :D, Mario oli toivekakku 4v. synttäreillä (3v. synttärit juhlittiin reissussa ja kakusta ei ole kuvaa). Kolmas oli taas joku "teki vaan mieli jotain hyvää"- kakku. (Banoffee- tortun ohjeella, on muuten ihan sairaan hyvää!)

 

     

Aina välillä täytyy kokeilla uusia tuulia ja tämä ensimmäinen on sitten taas sellainen. Seuraava isänpäiväkakku vuodelta 2008 ja kolmannessa marsipaani-koristeita kuivumassa ennen kakkuihin menoa.

 

    

Poikasen ristiäiskakku, puolukka-kinuskikakku ja jouluna 2008 tarjoiltu glögikakku.

 

     

Ja tänä vuonna tekaisin yllätysvieraiden varalle tällaisen omana syntymäpäivänä ja vieraitahan tulikin. ;) Poikasen puolivuotispäivänä oli tarjolla suklaakakkua. Tyttösen 5v. kakussa oli toiveena Lumikki ja Prinssi. Kuva piirretty/ maalattu marsipaanille, sisällä Banoffeen ohjeella tehty kakku. Digestivejä kostutin nesteellä, huonoin seurauksin, kakun reuna alkoi hajoamaan yhdestä kohdasta...

 

     

Ensimmäisenä tyttösen toinen 5v. kakku. Banoffee jälleen kuorrutettuna, tällä kertaa taas tutulla turvallisella ohjeella ilman kokeiluja. :) Toisena sitten "tilauskakku" eli mieheni vei kakun työporukalleen ja koska miesvaltaisesta alasta on kysymys, niin halusin kokeilla jotain erilaista. Kakku on tehty Britan tortun ohjeella ja päällystetty marsipaanilla. Oli kuulemma tykätty kakku. :D Kolmantena äitienpäiväkakku 2009, suklaaunelmakakku (ohje Pirkka-resepti) omilla parannuksilla. Tooodella hyvää suklaakakkua, ei liian makea. :)

 

 

   

Tässä kuvassa on harjoittelua, kun sain uudet tyllat. :) Toisessa kuvassa epäonninen valmistujaiskakku eräälle.. Tarkotus oli maalata hieno kuva marsipaaniin, mutta mutta.. :/ Sisällä vanha kunnon Britan torttu, ainakin maku oli hyvä.

 

 

  

Ensimmäisessä vuoden 2009 isänpäiväkakku, Banoffee sisuksella. Toisessa vuoden 2010 oma kakkuni. Ideat kakkuun löysin Kinuskikissalta (www.kinuskikissa.fi/). Täytteenä minttu-valkosuklaatäyte ja pohjana mehevä suklaakakkupohja. Ja tämä oli miehen mielestä paras ikinä leipomani kakku! Hyvää siis on, suosittelen. :)